eveniment
Data: 
22 Apr 2010 - 20:00
Loc: 
CCS, Bar Goppo, Sala Studio a TNI
stats

ContemporanIS 2010

Studentii Universitatii de Arte "George Enescu" din Iasi organizeaza in perioada 22-26 aprilie cea de-a doua editie a Festivalului National Studentesc de Teatru Contemporan, „CONTEMPORANIS".

Conceptul festivalului a aparut in anul 2007, in ideea de a promova si sprijini studentii universitatilor de profil din tara. Un al doilea scop, la fel de important, a fost cresterea vizbilitatii teatrului in general, prin forme contemporane.

Dupa o prima editie reusita in 2008, anul acesta festivalul revine cu un program format atat din spectacole de teatru profesionist, workshopuri cat si concerte de muzica.

Programul festivalului:

Joi, 22 aprilie 2010

Casa de Cultura a Studentilor
- ora 17.00: Trilogie din Belgrad, UAT Tg. Mures
- ora 19.30: Hipioti si bolsevici, Teatrul Joint

Bar Goppo
- ora 21.30: Seara cu muzica live

Vineri, 23 aprilie 2010

Casa de Cultura a Studentilor
- ora 19.00: Concert Ada Milea

Bar Goppo

- ora 17.00: Efectul razelor y..., UAGE Iasi
- ora 21.30: L-V 8-16, Teatrul Luni de la Green Hours

Sambata, 24 aprilie 2010

Teatrul National "Vasile Alecsandri", sala Studio
- ora 17.00: Niste fete, UNATC Bucuresti
- ora 19.30: Stele in lumina diminetii, FTT Cluj

Bar Goppo
- ora 22.00: Concert The MOOOD

Duminica, 25 aprilie 2010

Casa de Cultura a Studentilor
- ora 17.00: Fast forward. Now rewind, Iasi

Bar Goppo
- ora 22.00: Concert Avinmahr

Luni, 26 aprilie 2010

Universitatea de Arte "George Enescu"
- ora 15.00: Conferinta "Actori ieseni de succes" cel are ca invitat pe Marius Manole

Teatrul National "Vasile Alecsandri", sala Teatru la Cub
- ora 17.00: Play TV
- ora 20.00: Cui i-e frica de Virginia Wolf?

Bar Goppo
- ora 22.00: Plecati in UE, UAGE Iasi

 

Intrarea la toate evenimentele va fi libera.

Resurse
Video: 

Hipioti si Bolsevici

Hipioti si Bolsevici

Maria Raducanu & Maxim Belciug

Maria Raducanu & Maxim Belciug
Articol scris de Nicoleta Scutaru | Joi, 15/04/2010 - 18:01
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului nicoleta

Comentarii

as vrea sa stiu unde se afla Bar Goppo
cat este biletul la spectacol(e) ?
E pe strada Gandu nr 2, un pic mai sus de Brain
avinmahr, nu avinmhar
Intrarea la toate evenimentele va fi libera.
si la concert the moood la fel?
Imi spuneti va rog cat este intrarea la concert Ada Milea?
Intrarea la evenimentele ContemporanIS este libera. Exceptie o fac one man show ul de vineri seara (din barul Goppo) si concertul The Moood, evenimente oferite de barul Goppo, motiv pentru care intrarea se face pe baza de consumatie obligatorie (gen GreenHours, ceva f accesibil oricum). Barul Goppo se afla pe Str Gandu, nr 2. Asta inseamna mai sus de Kaze - Brain, lipit de cladirea Oficiului pt Registrul Comertului. Va asteptam ;) :)
@Anonim: Concertul apare si pe afisul ContemporanIS (cel putin in varianta primita de mine). Nu stiu nimic despre o anulare a acestuia. Promit sa aflu.
Catalina, ai dreptate, asa ar fi fost bine, dar in momentul in care se organizeaza un astfel de festival, vor exista si mici scapari. Sigur anul viitor nu vor mai exista situatii precum cea expusa de tine.
faptul ca Maria Raducanu si Maxim Belciug nu apar pe afisul Contemporanis dar apar pe AltIasi insemna ca vor veni sau ca nu vor veni?
La Goppo a fost 10 ron intrarea in care era inclusa o bere. Ar fi fost dragut daca s-ar fi anuntat asta din timp, fara ambiguitati de genul "bon de consumatie" sau alte exprimari de acelasi tip. 10 ron e oricum prea putin pentru teatru, insa ar fi fost mai ok daca se specifica mai CLAR cat si cum e intrarea. In rest, one man show-ul a fost grozav. Spor Contemporanis si Goppa si mai multa atentie la cum si pe unde va exprimati...
Hehe, sunt perfect de acord. mai ales ca stiu in detaliu toate dificultatile pe care le-au intampinat organizatorii festivalului. tot ce-mi doresc e sa existe si un "viitor" pentru astfel de festivaluri, pentru ca e o munca titanica sa pui cap la cap toate detaliile si sa faci rost de toti banii necesari organizarii. (pentru ca in romania, e mai important fotbalul decat teatrul)
de ce nu mai apar i nprogram maria raducanu si maxim belciug?
Salut.....Ca organizator al festivalului, intr-adevar recunosc faptul ca au existat niste sincope in comunicare. Concertul Mariei Raducanu si al lui Maxim Belciug a fost programat de mult timp, insa a fost anulat. Problema principala a fost norul de cenusa care a impiedicat intoarcerea Mariei Raducanu din Londra in tara.... Apropo de cele doua evenimente din festival care au avut intrarea pe baza de bon de consumatie....mi am cerut scuze cand am putut, fata de spectatorii prezenti la evenimente, a fost o conditie impusa de gazda noastra - barul Goppo, o conditie aparuta pe ultima suta de metri, astfel incat nu am mai avut timp sa mai remediem situatia. Per total, exista intr-adevar unele stangacii, dar invatam multe ;)
Matroshka, din pacate concertul cu Maria Raducanu nu se mai tine... Dar poti merge in seara asta la concertul Avinmahr si The MOOoD in Goppo :) P.s: "Din cauza unor dificultati tehnice concertul The MOOod s-a amanat pentru aceasta seara, duminica 25 aprilie, ora 22, la Goppo".
daca are cineva poze/video de la concertul avinmahr, va rog trimiteti-le si noua pe adresa avinmahr @ gmail . com multumesc :)
"toate evenimentele au intrarea libera ",,,da la Gopo te asteapta la usa si iti cere intrarea .....interesant,,festival.....respect Ada Milea....a fost super....geniala femeia asta ....