eveniment
Data: 
20 Nov 2012 - 18:00
Loc: 
Sala Studio a TNI
Bilet: 
22.00
stats
Adresa: 
str. Agatha Barsescu nr. 18
Telefon: 
0232-255999

Big Baby al lui Andrei Serban

In aceste zile, in care a avut loc premiera Indiilor galante, Andrei Serban e un nume pe buzele tuturor. De data aceasta insa e vorba de un alt Andrei Serban. Compania de Teatru (1)ndependent Bucuresti prezinta marti, 20 noiembrie, de la ora 18.00, la Sala Studio a Teatrului National, Big Baby de Frank Moher, un spectacol in regia ieseanului Andrei Serban. 

Sinopsis: Liz este o asistenta de varsta mijlocie care se bucura de o viata buna. Asta pana apare Alex la usa, spunand ca este fiul ei. Problema: ea nu are nici un fiu. Dar totusi cum de stie atatea lucruri despre ea? In timp ce misterul se descifreaza Alex se indragosteste de Daisy, vecina extravaganta de la etajul superior, care sustine ca ea i-a dat lui Steven Spielberg ideea pentru E.T. Cei trei o termina schimbandu-si unul celuilalt viata in moduri in care nici macar cineva cu imaginatia debordanta a lui Daisy nu le-ar fi prevazut.

Frank Moher este un dramaturg canadian nascut in 1955 in Edmonton, Alberta si care traieste azi in Insula Gabriola din British Columbia. Piesele lui Frank Moher au fost produse si s-au jucat la nivel international. Cea mai cunoscuta dintre ele, Odd Jobs a fost nominalizata pentru Governor General's Award, Chalmers Award si a castigat premiul Los Angeles Drama-Logue in 1993.

Big Baby a fost produsa prima data de Alberta Theatre Projects, Calgary, in ianuarie 2004. Textul in engleza este disponibil gratuit pentru cei interesati aici

Distributia: Amalia Ciolan, Madalina Branduse, Andrei Serban
Traducerea si adaptarea: Ilinca Harnut si Adina Ioana Oniciuc
Regia: Andrei Serban
Costume: Elena Ciolan
Durata: 1.20 h

Articol scris de Maria Elena Campean | Sam, 17/11/2012 - 21:17
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului maria