eveniment
Data: 
21 Feb 2014 - 20:00
Loc: 
Galeriile Pod Pogor - Fiul
Bilet: 
10.00
stats
Adresa: 
Str. V. Pogor, nr. 4, 700110

Vineri sarbatorim cinci ani de Mai Bine

Vineri, 21 februarie, membrii Asociatiei Mai Bine va asteapta sa sarbatoriti impreuna, intr-o atmosfera prietenoasa, calda si festiva, cinci ani de cind organizatia exista in Iasi. De la ora 20:00, la Galeriile Pod Pogor - Fiul, vi se pregateste un concert jazz mix cu Catrinel Bejenariu si Niste Domni - Adi Neacsu (bass) si Alex Coty (pian) -, urmat de un after party cu Beat Poetry si Les Animaux. Biletele pentru eveniment pot fi achizitionate in avans de la CUIB - Centrul Urban de Initiative Bune - si la cafeneaua Acaju la pretul de 10 lei sau in seara evenimentului, la pretul de 15 lei.

De meniu se vor ocupa cei de la Slow Food Iasi, cu preparate usoare si gustoase, in combinatii aparte, din produse locale si de sezon, care vor putea fi achizitionate pe tot parcursul petrecerii.

Luna februarie marcheaza in fiecare an un moment special pentru asociatia noastra, este o perioada in care privim cu drag la toate realizarile pe care le-am facut în anul care a trecut, in care apreciem oamenii care ne-au ajutat, care ne sunt alaturi si care ne sprijina, o perioada in care facem noi planuri pentru a transpune ideile si aspiratiile noastre in fapte concrete, menite sa contribuie la crearea unei lumi mai aproape de ceea ce ne dorim pentru noi toti.

Asociatia Mai Bine, cu sloganul „etic. ecologic. echitabil”, isi propune sa contribuie la dezvoltarea durabila a comunitatii locale prin implementarea de proiecte sub o abordare holistica, pe toate cele trei dimensiuni ale dezvoltarii durabile: mediul natural, mediul social si mediul economic. Viziunea Asociatiei este reprezentata de o lume guvernata de norme si principii etice solide, sustenabila din punct de vedere ecologic si echitabila din punct de vedere social. Ii puteti recunoaste dupa proiecte precum IaSi Recicleaza, Saptamina Fair Trade, Gusta Slow, IaSi Planteaza si multe altele.

Articol scris de Ioan Stoleru | Mie, 19/02/2014 - 18:45
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului ioan.stoleru