eveniment
Data: 
12 Apr 2009 - 21:00
Loc: 
Sala Gaudeamus - CCS
Bilet: 
5.00
stats
Adresa: 
Vasile Conta nr. 30
Telefon: 
0232 212 632

A treia intalnire Folkustic

Iata ca proiectul Folkustic implineste trei luni de existenta, iar intalnirea cu folk-ul iesean va fi in locul, ziua si la ora cu care ne-am obisnuit deja. Sunet de chitara veti putea asculta din nou in sala Gaudeamus a Casei de Cultura a Studentilor, duminica, 12 aprilie 2009, de la ora 18.

Week-end-ul acesta va fi incheiat intr-o atmosfera destinsa cu un spectacol oferit de grupul Descantec, Andrei Bauer, Alexandra Andrei si, bineinteles, formatia Nu Acum. Invitatia la o calatorie printre notele muzicale ramane valabila si este infaptuita de aceeasi oameni care v-au facut sa zambiti si in editiile precedente cu muzica lor.

Moderatorii evenimentului vor fi Emil Raducanu si Andrei Danila. Pretul biletului este de 5 lei.

Resurse
Video: 

Descantec - Sarut (live)

Descantec - Sarut (live)

Nu Acum - Muzica (Live, Acaju, Iasi)

Nu Acum - Muzica (Live, Acaju, Iasi)
Audio: 

Andrei Bauer - Castele de nisip

Articol scris de Dragos Bargaoanu | Mar, 07/04/2009 - 19:50
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului dragosteam

Comentarii

A fost o seara frumoasa! MULTUMIM MISHU! :) Din pacate au fost si cativa nesimtiti prin sala care nu au dorit sa aplaude si sa ii chemam inapoi pentru inca o piesa pe cei de la Nu Acum. Dar n-ai cu cine... nici pe Emil Raducanu nu l-au lasat sa tina ultimul discurs. S-au ridicat si au plecat. Un IQ test la intrare si cateva intrebari din "Codul bunelor maniere" ar prinde bine.
Se stie ceva despre Folkustic 4? Il asteptam cu nerabdare...
Onuta, in cel mai scurt timp posibil, unul dintre organizatori iti va raspunde la intrebare intrucat au fost instiintati de comentariul tau. Iti multumesc pentru interes.