eveniment
Data: 
24 Jun 2020 - 18:30 - 28 Jun 2020 - 23:59
Loc: 
The Secret
stats
Adresa: 
Ciric (fosta bază FEG)

Rocanotherworld 2020

15 artiști vor urca pe scena Rocanotherworld din zona de agrement Ciric din Iași în perioada 24 - 28 iunie. Ediția din acest an a Festivalului Rocanotherworld va dura 5 zile, iar numărul maxim de participanți la concerte va fi de 500 de persoane/zi. În fiecare seară, începând cu ora 18:30, pe scena de la The Secret, Ciric vor urca câte 3 trupe.

Program:

ZIUA 1: Miercuri, 24 iunie: Adam's Nest, Toulouse Lautrec, Robin and the Backstabbers

ZIUA 2: Joi, 25 iunie: Lucia , Pinholes, byron

ZIUA 3: Vineri, 26 iunie: Fine, It's Pink, EYEDROPS, Argatu'

Ziua 4: Sâmbătă, 27 iunie: Ana Coman, Mr. Jurjak, Luna Amara (OFFICIAL)

Ziua 5: Duminică, 28 iunie: om la lună, Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks

* Biletele se pot achiziționa exclusiv online pe www.iabilet.ro/

„Perioada pe care am traversat-o cu toții în ultimele luni ne-a ridicat o sumedenie de gânduri și idei, a activat dorința de a ne implica și de a face o schimbare binevenită în viețile celor care au cea mai mare nevoie de ea. Indiferent de cât de mare sau mică poate fi această implicare, ceea ce contează este importanța solidarității și a sprijinului pe care îl putem oferi celor din jur.

Ne-am confirmat acest lucru în toată această perioadă, în care ne-am implicat activ și dornici de a oferi #solidaritate. Anul acesta vom ajunge la familiile care au cea mai mare nevoie de noi iar festivalul își continuă tradiția caritabilă. Cauza din acest an este ajutorarea persoanelor defavorizate din mediul rural din județul Iași, cu pachete cu produse alimentare de bază, precum și produse de curățenie și materiale sanitare necesare și obligatorii în această perioadă de pandemie.

Sunt multe întrebări în această perioadă, noi ne-am concentrat însă pe răspunsuri și soluții.
Ne vedem în măsuri maxime de siguranță, purtând fiecare dintre noi simțul responsabilității individuale ce contribuie la binele colectiv.

Concertele vor respecta toate normele impuse de către autorități în această perioadă.
Numărul participanților la fiecare concert nu va depăși limita de 500, și se vor respecta regulile de siguranță și distanțare socială: măsurarea temperaturii la intrare, păstrarea distanței de 2 metri între persoanele care nu sunt din aceeaşi familie şi nu locuiesc împreună. De asemenea, fiecare persoană va purta mască de protecție.” 

Articol scris de Comunicat de presa | Sam, 20/06/2020 - 13:59
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa