eveniment
Data: 
2 Dec 2015 - 19:00
Loc: 
Aula BCU
Bilet: 
50.00
stats
Adresa: 
str. Pacurari nr.4
Telefon: 
0232.278.535

Recital extraordinar de vioara si pian

Pe 2 decembrie, publicul iesean se va putea bucura de un recital extraordinar sustinut de doi artisti romani recunoscuti si apreciati la nivel international: violonistul Remus Azoitei, reputat profesor la Academia Regala de Muzica din Marea Britanie si pianista Mara Dobrescu, stabilita la Paris si apreciata pentru interpretarile sale elegante atat de critici cat si de publicul international. Recitalul va avea loc in Aula Magna a Bibliotecii Centrale-Universitare „Mihai Eminescu” din Iasi, incepand cu ora 19.00 si este organizat de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany.

Programul muzical al serii va cuprinde partituri celebre ale compozitorilor Johann Sebastian Bach, Camille Saint-Saëns, Ludwig van Beethoven si Ciprian Porumbescu. La eveniment sunt asteptati aproximativ 350 de invitati, iubitori ai muzicii clasice, persoane din mediul de afaceri, mediul cultural, universitar sau medical local.

Evenimentul continua traditia Concertelor de Iarna organizate de Fundatia Bethany, toate fondurile mobilizate in seara recitalului urmand a fi directionate catre Programul de Burse pentru elevii din mediul rural pe care organizatia il va desfasura in 2016. In prezent, 20 de copii din comunitatile rurale Liteni si Vladeni beneficiaza de burse in valoare de 1350 de lei pe parcurcul unui an scolar, dar si de activitati care vizeaza dezvoltarea lor personala si profesionala, astfel incat sa fie motivati sa-si mentina rezultatele bune la invatatura si sa isi aleaga o cariera avand la baza informatii concrete.

„Este frumos cum un eveniment care impleteste arta muzicala si generozitatea se bucura de tot mai mult succes pe an ce trece. Noi, la Fundatia Bethany, facem eforturi constante pentru a aduce comunitatea mai aproape de copiii in dificultate, si faptul ca oamenii apreciaza evenimentele noastre si ne sunt alaturi ne onoreaza si ne obliga sa facem proiecte care sa aduca schimbari reale in viata copiilor. Anul acesta, la a V-a editie a Concertului de Iarna, avem bucuria sa avem alaturi doi artisti minunati care, in ciuda agendei incarcate pe care o au, au acceptat sa concerteze in Romania si sa sustina, astfel, educatia copiilor din mediul rural.” a declarat doamna Diana Paius, manager zonal al Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany.

Invitatiile pot fi achizitionate in schimbul unei donatii in valoare de 50 de lei pentru o persoana si sunt disponibile doritorilor in Librariile Carturesti din Iasi. Detalii si rezervari la telefon 0232/278.535 sau prin email la iasi@bethany.ro.

Articol scris de Comunicat de presa | Lun, 23/11/2015 - 12:23
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa