eveniment
Data: 
15 Jun 2013 - 21:00
Loc: 
Teatru Fix
Bilet: 
20.00
stats
Adresa: 
str. Cuza Voda nr. 10
Telefon: 
0743.915.868

Povesti pentru inimi pe ritm de jazz si muzica braziliana

Un concert de jazz si muzica braziliana pentru trezirea inimii - aceasta este prezentarea evenimentului pe care cei de la Teatru Fix ni-l propun pentru seara de sambata, 15 iunie. Chitaristul Alex Man si solista Gabriela Costa vor fi protagonistii unei seri cu muzica live, incepand cu ora 21. Biletele sunt 20 de lei, iar pentru studenti si elevi 15 lei.

Gabriela Costa este o compozitoare si cantareata de muzica braziliana si jazz. De ce tocmai aceasta combinatie? Explica insasi artista: "Cant si creez bijuterii... Imi spun povestea in sunete si culori si sper sa pot aduce putina frumusete in viata celor care ma asculta sau imi poarta creatiile; acesta este modul meu de a fi generoasa si de a multumi vietii pentru darurile ei. Sunt indragostita de armoniile si ritmurile muzicii braziliene, asezate frumos, calculate parca, predictibile si totusi mereu surprinzatoare, in care ma regasesc ca si cum le-as cunoaste dintr-o alta viata... Insa jazz-ul dezvaluie latura mea aventuroasa si sunt fericita atunci cand o explorez".

Alex Man este un foarte apreciat chitarist de jazz, absolvent al Facultatii de Jazz Richard Oschanitzky din cadrul Universitatii Tibiscus din Timisoara si actual masterand la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, sectia Jazz. De-a lungul timpului a colaborat cu muzicieni precum Maria Raducanu, Sorin Romanescu, Eddie Neumann, Luiza Zan, Johnny Bota, Lucian Nagy, Toni Kuhn si multi altii, in diverse formule si genuri muzicale. Are doua mari pasiuni: jazz-ul si motocicletele. Se considera un om fericit de fiecare data cand urca pe scena.

Cei doi vor urca pe scena de la Teatru Fix pentru a pune pe muzica o serie de povesti menite sa faca inimile celor care ii asculta sa tresara. Se pare ca sambata seara ecuatia jazz + muzica braziliana = love va deveni una corecta.

Resurse
Video: 

Gabriela Costa & Alex Man - Pra dizer adeus

Gabriela Costa & Alex Man - Pra dizer adeus

Gabriela Costa & Alex Man- Todo sentimento

Gabriela Costa & Alex Man- Todo sentimento

Gabriela Costa & Alex Man - Vou te contar

Gabriela Costa & Alex Man - Vou te contar
Articol scris de Dragos Bargaoanu | Mar, 11/06/2013 - 15:20
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului dragosteam