eveniment
Data: 
24 Feb 2012 - 22:00
Loc: 
Bar Hand
Bilet: 
15.00
stats
Adresa: 
Bd. Stefan cel mare, Nr 14, et 2
Telefon: 
0755.417.949

Implant Pentru Refuz si Rock N Ghena in Hand

Din selectia de evenimente de vinerea asta, 24 februarie, face parte si concertul Implant Pentru Refuz din Hand. Si, ca sa nu se simta stingheri, in deschiderea baietilor vor cinta cei de la Rock N Ghena din Mangalia. Evenimentul incepe de la ora 22.00.

Implant Pentru Refuz a luat nastere in 1995 la Timisoara. Este compusa din solistii Tavi Horvath (care din 1998 este si vocalistul trupei Blazzaj) si Ovidiu Takacs, basistul Stefan Czifrak, chitaristii Valentin Popescu si Razvan Nicov si tobosarul Paul Bologan.

Implant Pentru Refuz evadeaza din siguranta rutinei si in mod constant se aventureaza in afara zonei de confort. De mai bine de 15 ani IPR a emis din underground un ton secund in dezacord, menit sa erodeze omniprezentul "zgomot-alb" de la suprafata. IPR este unul dintre primele nume din spatele a ceea ce putem numi reactia creativa si inteligenta a muzicii romanesti, acea zona a undergroundului cultural, a versiunii alternative care acompaniaza (ca un val seismic rectificant) convulsiile unui urias organism social bolnav.

Cu alte cuvinte, cinta hardcore. Si sint printre cei mai buni si profi la capitolul asta in Romania, atit prin sunet cit si versuri. Au lansat pina acum sase albume si din vara anului trecut lucreaza la urmatorul material discografic, a carui lansare ar trebui sa aiba loc in noiembrie 2012. Citeva piese de pe acesta au putut fi ascultate in concertele recente si vor fi prezente si in Hand vinerea asta, acompaniate de visual-uri marca Eugen Neacsu (Intermotional.com).

Rock N Ghena, alta trupa de hardcore din Mangalia, exista pe piata romaneasca din 2000 si este formata din Rocco la voce, Rares la chitara, Paullie la tobe si Peter la bas. De ceva vreme lucreaza la primul album, "un album care va arata viata noastra ca o trupa si vietile noastre".

Ne-am nascut hardcore, traim si vom muri hardcore. Am stat uniti si ne-am luptat de-a lungul anilor pentru credintele noastre si acest lucru ne da forta de a continua.

***

Pretul unui bilet la eveniment este de 15 lei.

Resurse
Video: 

Implant Pentru Refuz - Sidef

Implant Pentru Refuz - Sidef

Implant Pentru Refuz - Apus

Implant Pentru Refuz - Apus

Rock N Ghena - In descompunere

Rock N Ghena - In descompunere
Articol scris de Ioan Stoleru | Mie, 22/02/2012 - 20:51
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului ioan.stoleru