eveniment
Data: 
8 Sep 2017 - 16:00 - 10 Sep 2017 - 23:59
Loc: 
Crama Gramma
Bilet: 
90.00
stats
Adresa: 
Bârnova (Sat Vișani)

Festivalul La Vie 2017

Între 8 și 10 septembrie 2017 va avea loc cea de-a doua ediție a Festivalului „La Vie la Crama Gramma din Bârnova (Iași). O noutate în ceea ce privește ediția de anul acesta este direcționarea a 10% din încasările rezultate din vânzarea de bilete către proiectele Fundației Comunitare Iași. Astfel, organizatorii își propun să susțină grupurile de inițiativă și să îi responsabilizeze pe ieșeni în a dezvolta proiectele sociale pe care fundația le coordonează în decursul unui an. 

Festivalul va începe vineri, 8 septembrie, începând cu ora 16:00, sâmbătă și duminică urmând ca activitățile să se desfășoare de la prânz, începând cu ora 12:00. Programul desfășurat pe ore poate fi consultat pe pagina de facebook a Festivalului „La Vie”. Pe parcursul celor trei zile de festival, la Crama Gramma vor concerta 13 trupe live și 6 DJ, între care Trupa Spam, CANAF, Fine, it's pink, Westroot, El Negro, Maria Răducanu, Nightlosers și Fanfara Transilvania.

Biletele de intrare la Festivalul „La Vie” pot fi procurate la locațiile partenere: Librăria Cărturești din Palas Mall și Cafeneaua FIKA din zona Piața Unirii, dar și online pe platforma myticket.ro sau în magazinele Diverta. Înainte de începerea evenimentului, abonamentele de trei zile vor costa 90 lei/ persoană sau 35 lei/ zi, iar începând cu data de 8 septembrie, biletele vor costa 50 lei/ zi, nemaifiind posibilă achiziționarea de abonamente. Copiii cu vârsta până în 14 ani, însoțiți de adulți, beneficiază de gratuitate.

Evenimentul este organizat de Oddity Events în parteneriat cu Crama Gramma, Direcția Agricolă Județeană Iași și Fundația Comunitară, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași și al Primăriei Comunei Bârnova. Evenimentul este susținut de Conduent, Edurom, September Studio, aPunct, Viva FM, WINK.

Articol scris de Comunicat de presa | Mie, 30/08/2017 - 20:59
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa