eveniment
Data: 
9 Sep 2021 - 12:00 - 12 Sep 2021 - 23:00
Loc: 
Grădina Palas
stats
Adresa: 
Strada Palat nr. 3, Iași 700259
Telefon: 
0232 209 920

După 2 ani, Street FOOD Festival revine la Iași

Între 9-12 septembrie, Grădina Palas va deveni din nou locul unde preparatele internaționale se întâlnesc cu pofticioșii din oraș. Băuturile reci, decorurile boeme, muzica bună și atmosfera relaxantă fac și ele parte din meniu.

Conceptul festivalului din acest an e Yummy & Yay, ceea ce promite o colecție mare de experiențe, atât pentru gurmanzi cât și pentru cei care vor să petreacă o seară faină alături de cei dragi. 
 
Dacă ți-e dor de street food-ul tău preferat, sigur îl vei regăsi în oferta culinară, iar dacă vrei să încerci ceva nou, vei avea din ce să alegi. Atmosfera va fi animată de dj-ii locali: Donisan, Eduard Draude, Vast Solo, Cel Visător și Kaze. Revitalizarea rețelelor sociale cu poze frumoase va fi o altă consecință a vizitei tale în festival.  
 
Ne-am făcut o tradiție din a sărbători începutul de toamnă la Iași și ne bucurăm să ajungem și anul acesta, după o pauză involuntară în 2020. Revenim cu forțe proaspete și promitem să surprindem plăcut pofticioșii. Ne vedem în curând! Constantin Covaliu – Manager Street FOOD Festival 
 
Street FOOD Festival va avea loc între 9-12 septembrie în Grădina Ansamblului Palas. Programul e între 12-23 în zilele de joi și vineri, iar în weekend între orele 10-23. Intrarea este liberă.  
 
 
Un proiect Why Not & Flavours. 
Powered by George. 
Articol scris de Comunicat de presa | Joi, 09/09/2021 - 17:42
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa