eveniment
Data: 
19 Feb 2012 - 20:30
Loc: 
Mojo Bar
Bilet: 
15.00
stats
Adresa: 
Str. Cuza Voda

Dragoste in 3 cu Alina Manole

Iubitorii muzicii altfel stiu sigur ca una dintre cele mai frumoase voci feminine din lumea chitarelor apartine Alinei Manole. Vine sau nu vine primavara, cantareata poposeste sigur cu luna patrata sub copac in seara zilei de duminica, 19 februarie in MojoBar, avandu-l ca invitat pe nimeni altul decat megastarul nostru, Cosmin Vaman.

Despre Alina Manole se poate spune ca este prima cantareata de folk-jazz din Romania, ca e inventatoarea lunei si a stelelor patrate si ca melodiile ei sunt cu totul si cu totul diferite. In 2008 se autocaracteriza ca fiind “un om bun care canta”, dezvoltand mai apoi ca fiind o persoana care canta din suflet: “Sunt, pe cat se poate, un om norocos. Sunt, pe cat mi-e limita, un om rezistent. Sunt, pe cat mi-e voia, omul care sunt. Sunt, pe cat ma duce sufletul, un om care canta.”

A lansat pana acum trei albume: “Luna patrata” si “Cu drag”, ambele in 2009 si “Dragoste in 3”, aparut in septembrie anul trecut. Daca pe cel de-al doilea album se gasesc colinde si piese de iarna compuse chiar de ea, pe celelalte doua albume prietenul invizibil se plimba pe strazi de mana cu sirene prin fata unor porti ferecate cu doua randuri de chei. Doar luna patrata le vegheaza dragostea in trei, o dragoste cu greieri, amante si pitici cu nasul mov.

Concertul de duminica face parte din turneul de promovare a ultimului album in Moldova, aceasta cantand impreuna cu Adrian Cristescu (clapa) si Tudor Olaru (bas) in Suceava si Gura Humorului. De asemenea, neoficial fiind, folkistul iesean, Cosmin Vaman, va fi alaturi de cei trei pentru a face stele patrate.

Cine vrea s-o asculte si s-o vada duminica trebuie sa deschida cutia pandorei pentru un bilet de 15 lei.

Resurse
Video: 

Alina Manole - Cutia Pandorei

Alina Manole - Cutia Pandorei

Alina Manole - Iubit de mi-ai fi fost

Alina Manole - Iubit de mi-ai fi fost

Alina Manole - Luna patrata

Alina Manole - Luna patrata
Articol scris de Giorgiana Astefanei | Joi, 16/02/2012 - 20:09
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului giorgiana.astefanei