eveniment
Data: 
12 Apr 2013 - 21:00
Loc: 
Teatru Fix
Bilet: 
15.00
stats
Adresa: 
Str. Cuza Voda nr. 10 (subsol)
Telefon: 
0743 915 868

Concert Cosmin Vaman si Alexandra Andrei

Vineri, pe 12 aprilie, incepand cu ora 21:00, la Teatru Fix va avea loc primul concert din acest an al duetului Alexandra Andrei si Cosmin Vaman in Iasi. Asa cum ne-au obisnuit in ultima perioada, vor canta in formula extinsa, alaturi de Andreea Andrei, sora Alexandrei. Intrarea la eveniment este 15 lei.

Alexandra e din Negresti, judetul Vaslui, Cosmin e din Bacau. Amandoi au castigat cam tot ce se putea castiga in cadrul festivalurilor de folk din tara si, asa cum le sta bine unor artisti apreciati, au hotarat acum mai bine de un an si jumatate sa colaboreze. Si bine au facut pentru ca au devenit un duo de luat in seama, Premiul I de la Festivalul Chira Chiralina de la Braila fiind o confirmare a faptului ca vocile lor se potrivesc foarte bine si au priza la public. Eu i-am auzit pentru prima oara in duet in Clubul Presei, atunci cand au dedicat o piesa sarbatoritilor evenimentului respectiv, Lucian Darie si Paul Arva. Isprava s-a repetat de mai multe ori de la acel moment si repertoriul lor s-a marit considerabil: Danseaza eaTine tu lunaDrumul sau Cele mai frumoase fiind doar cateva dintre melodiile pe care le interpreteaza impreuna.

In ultimele spectacole, celor doi li s-a alaturat si sora Alexandrei, Andreea, cateva dintre piese beneficiind astfel de un upgrade savuros, ca de exemplu A ta, Nu cumva, Cele mai frumoase ori DrumulRecitalul de vineri seara va veni cu multe noutati chiar si pentru cei cunosc foarte bine repertoriul celor trei - vor fi atat cantece noi ("unele chiar vesele"), cat si cantece mai vechi ("care vor suna altfel, sa para noi"). Cei prezenti la concert ar trebui sa se astepte si la invitati surpriza.

Acesta este primul dintre cele patru concerte pe care Alexandra Andrei si Cosmin Vaman le vor sustine in 2013 in Iasi. De ce doar patru? Raspund chiar cei doi: "Par putine, dar asta inseamna ca, pe de o parte, voi veti avea suficient timp sa vi se faca dor de noi, iar noi vom putea in felul acesta sa facem ca fiecare dintre concertele noastre sa fie un spectacol original, cu multe noutati si surprize!".

Rezervari se pot face la 0743.915.868 sau direct pe teatrufix.ro.

Resurse
Video: 

Andreea Andrei - Familia Andrei (feat. sora ei)

Andreea Andrei - Familia Andrei (feat. sora ei)

Alexandra Andrei si Cosmin Vaman - Alerg

Alexandra Andrei si Cosmin Vaman - Alerg

Alexandra Andrei si Cosmin Vaman - Intruna

Alexandra Andrei si Cosmin Vaman - Intruna
Articol scris de Dragos Bargaoanu | Lun, 08/04/2013 - 19:52
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului dragosteam