eveniment
Data: 
10 Nov 2016 - 20:00
Loc: 
Casa de Cultura a Studentilor
Bilet: 
40.00
stats

Concert aniversar byron 10 ani

Vineri, 11 noiembrie, trupa byron aniverseaza 10 ani de activitate printr-un concert special la Iasi. Acesta va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor (Strada Vasile Conta, nr 30) incepand cu ora 20.00

Baietii pregatesc un show cu totul deosebit, cu o componenta multimedia accentuata (video mapping, lumini inteligente), iar alaturi de ei pe scena se vor afla si fetele de la Muse Quartet. In plus, in deschiderea concertului vom avea parte de niste invitati speciali: trupa Pinholes. Concertul va fi insotit de lansarea unui box-set aniversar in editie limitata care va cuprinde intreaga discografie a trupei.

Puteti urmari un videoclip din concertul #byron10ani de la Cluj: byron feat. Muse Quartet- Tummo (Live la Cluj)

Biletele pentru concert se gasesc in reteaua iabilet.ro si costă 40 de lei pana pe 11 noiembrie si 50 de lei in seara concertului, la intrare.

byron canta rock cu influente diverse, iar in cei 10 ani de activitate au lansat 6 albume de studio si 3 DVD-uri live. Sunt obisnuiti sa cante atat pe scene mari de festival in fata a mii de spectatori cat si wireless, neamplificat, pentru o mana de oameni. Au filmat un concert in Salina Turda (la 100 de metri adancime) pentru ca era o provocare de neratat, au compus coloana sonora pentru un serial original HBO Romania, au filmat un nou concert „Electric Marching Band”, de data asta intr-o sala de teatru cu o fanfara militara si un cor de elevi, iar mai recent disc, „Eternal Return” a fost inregistrat in High Resolution la Dublin in celebrele studiouri Windmill Lane.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare - underground Pub,  magazinul Uman, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara).

Articol scris de Comunicat de presa | Mar, 08/11/2016 - 23:57
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa