eveniment
Data: 
8 Oct 2016 - 21:00
Loc: 
Underground Pub
Bilet: 
15.00
stats

Baba Dochia revine în Iași la Underground the Pub

Baba Dochia, o trupă aflată în plină ascensiune, aparținând scenei underground din Cluj-Napoca, revine pentru un concert în Iași. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 8 octombrie, începând cu ora 21, în clubul Underground the Pub.
Baba Dochia reprezintă la ora actuală una dintre cele mai originale trupe din muzica underground din România. Trupa cântă un stil mixt de muzică electronică și muzica rock și în producțiile lor, precum și în concertele live, folosesc chitară, tobe, theremin, synth-uri și alte instrumente electronice. Concertul lor beneficiază de live visuals și de o instalație de lumini particulară ce reacționează în timp real la muzica trupei.
 
Revista Sunete i-a nominalizat la Premiile Sunete în anul 2014. Până acum au concertat la festivaluri precum Untold, Peninsula, Street Delivery, Padina Fest, Fân Fest, Basm Festival, și în cele mai importante cluburi de profil din țară.
 
În septembrie 2015 apare primul album al trupei, XII Lambskins, material foarte bine primit de public și de critici. Albumul conține 13 piese și se poate asculta integral aici.
 
Mai multe detalii, pe pagina evenimentului: www.fb.com/events/799203890183002
Articol scris de Comunicat de presa | Vin, 07/10/2016 - 02:15
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa