eveniment
Data: 
19 Apr 2013 - 22:00
Loc: 
Teatru FIX
Bilet: 
15.00
stats
Adresa: 
Str. Cuza Voda, Nr. 10, subsol

Baba Dochia - electronic rock la Teatru FIX

Pentru un inceput de weekend electronic, baietii de la Baba Dochia va asteapta vineri, 19 aprilie, dupa ora 22:00, la Teatru Fix. Dupa concert, evenimentul continua cu un after party techno, electro & minimal alaturi de VATT. Evenimentul e organizat de Brain Events si pretul unui bilet este 15 lei.

Leon „Lopi” Lototchi si Marius „Biba” Pop au format in 2006 proiectul electronic rock (cu radacini post-rock si influente melodice, glitch si psihedelice) care astazi se numeste Baba Dochia. Cristian "No Bijoux" Canpean se alatura in 2012 trupei pe partea de vizualuri pentru prestatiile live. Playlisturile trupei vin cu sunete inspirate de Team Sleep, Death In Vegas, Apparat, Archive, Amon Tobin sau Glitch Mob.

Intr-un spectacol programat initial pentru 21 aprilie la Cluj (dar aminat pentru o data inca nespecificata), Baba Dochia urmeaza sa deschida show-ul cunoscutului american Blackbird Blackbird.

Intr-o piata in care multe concerte si trupe de muzica electronica seamana intre ele, Baba Dochia reuseste sa imbine rock-ul cu sunetul electronic intr-un produs original, cu melodii energice, pe alocuri chill, pe alocuri trip hoppy. Daca vreti sa va convingeti de calitatea baietilor, dati o ascultare profilului de soundcloud, eu am trecut azi de doua ori prin el si a meritat. Printre altele, piesa Ragnarok mi-a amintit de anumite bucati din The Elders of New Detroit a lui Matthew Akers.

***

Intrarea dupa ora 1 (pentru after-party) este 10 lei.

Resurse
Video: 

Promo BABA DOCHIA [live] @ Teatru FIX/ Iasi

Promo BABA DOCHIA [live] @ Teatru FIX/ Iasi
Articol scris de Ioan Stoleru | Lun, 15/04/2013 - 22:20
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului ioan.stoleru