eveniment
Data: 
20 Apr 2013 - 21:00
23 May 2014 - 22:00
Loc: 
Underground Pub
Bilet: 
25.00
stats
Adresa: 
Galeriile Stefan cel Mare, la demisol (baza spiralei)

Alternosfera lanseaza Epizodia in Underground

La nici jumatate de an de la concertul sustinut in Iasi, Alternosfera se intoarce in capitala Moldovei, in aceeasi locatie, in aceeasi componenta, dar cu un un nou material discografic. Astfel, daca vi s-a facut intre timp dor de sound-ul care se incadreaza in stilul rock alternativ melodic, puneti deoparte 20 de lei in buzunar si nu ocoliti clubul Underground, sambata, 20 aprilie, cand, incepand cu ora 21.00, Alternosfera lanseaza albumul “Epizodia”. Update: Alternosfera revine in Underground vineri, 23 mai, incepand cu ora 22:00, iar biletul costa 25 de lei.

Acest material face parte din tripticul conceptual cu acelasi nume, iar albumul care fost lansat in Iasi in noiembrie, “Virgula”, a reprezentat prima parte din acest proiect, urmand ca ultima componenta a acestuia sa fie lansata in decursul acestui an. Aceasta lucrare muzicala care reuneste 3 albume este construita in jurul constantei mistice PI. Astfel, daca “Virgula” reprezinta miezul acestui triptic, noul material discografic este intregul din irational. Observam ca moldovenii isi extind prin acest proiect reunit latura poetica care isi pune o amprenta pregnanta asupra textelor formatiei. Ca si element de sprijin al constantei matematice, Alternosfera a lansat “Epizodia” in Bucuresti in luna a 3-a, ziua 14, de Ziua Internationala PI.

Printre single-urile prezentate de pe acest nou album regasim : « Nepoata lui Gagarin », « Drumuri PI (Necunoscute) »,  « Singuratate » si « Armata ». Desi in cronicile concertelor sustinute pana acum pentru lansarea acestui material am citit ca baietii acorda o mare parte a playlist-ului pieselor deja consacrate si mai putin noilor melodii, speram ca, odata cu succesiunea spectacolelor, formatia si-a slefuit performanta live si pentru alte bucati de pe « Epizodia». Desigur, fanii Alternosfera vor fi mai mult decat incantati sa auda si vechile compozitii in concertul de sambata.

Pentru cei care nu au ascultat inca cele 4 single-uri de pe Epizodia, acestea sunt postate inclusiv pe canalul lor de youtube. Desi sound-ul pieselor se incadreaza cuminte in universul muzical Alternosfera, asta nu inseamna ca dezamagesc, ba din contra, incita la miscari nervoase din calcaie si la dat din cap.

Resurse
Video: 

Armata

Armata

Nepoata lui Gagarin

Nepoata lui Gagarin

Drumuri PI (Necunoscute)

Drumuri PI (Necunoscute)

Singuratate

Singuratate
Articol scris de Alexandra Popa | Mie, 17/04/2013 - 13:33
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului alexandra.popa