eveniment
Data: 
12 May 2011 - 00:00 - 03:00
Loc: 
Acaju
stats

Acoustic Pijama Set, la un an de BPMs

Miercuri, imediat cum scapi de curs sau seminar, iti iei geanta-n spate si te indrepti catre cafeneaua Acaju, unde te asteapta baietii de la The Bullet Proof Minions (The BPMs) pentru a sarbatori un an de la lansarea trupei, cu un Acoustic Pijama Set. Si, pentru ca vremea-i aproape frumoasa, moment bun sa iti completezi cutiuta cu accesorii, Raluca Minea va fi si ea acolo, inca de la ora 19.00, cu ale ei Laleli Accessories: brose, cercei, inele, bratari si coliere.

Apoi, de la ora 21.00 si "pina cind putem noi", dupa cum anunta baietii, Stefanescu Stef (voce), Soroceanu Radu-Petru (chitara), Vlasceanu Vlad (bass) si Carapanu George (tobe, voce secundara) vor cinta "un set acustic de senzatie, alaturi de citeva surprize impresionante si un show cu o tematica speciala".

The BPMs este o formatie tinara de alternative/indie rock, infiintata acum un an in Iasi si care s-a facut cunoscuta in cluburile autohtone prin coveruri dupa piese cunoscute precum "Where is my mind" (The Pixies) sau "Rock & Roll Queen" (The Subways).

Acestia au cintat in deschiderea concertului Omul cu Sobolani (Club Zona, 19 februarie 2011) si urmeaza sa participe si la lansarea albumul de debut al trupei The MOOoD - OOo, simbata asta.

Intrarea la eveniment este libera.

Resurse
Video: 

The BPMs live @ Zon

The BPMs live @ Zon
Articol scris de Ioan Stoleru | Mar, 10/05/2011 - 23:02
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului ioan.stoleru