eveniment
Data: 
20 Aug 2016 - 14:00
Loc: 
Ciric, Baza Feg
stats

8 ani de Acaju

Marcam in calendar inca un an plin de seri agitate si dimineti lenese. Bifam inca un an plin de bauturi delicioase si chipuri prietenoase. Implinim 8 ani si vrem sa petrecem in acelasi mod special in care am facut-o si pana acum. Petrecerea va avea loc la Ciric, Baza Feg, sambata, 20 august, incepand cu ora 14.00

Pe langa muzica, vom avea multe activitati, ateliere si zone de relaxare. De-ale gurii, mancare si bautura, pentru toti pofticiosii. Iar pentru ca de ceva timp ne place sa ne jucam cu o tematica la petrecere, si anul acesta pregatim ceva bizar.

Ne bucuram papilele gustative cu mancare buna de la CUIB si Oliv. Vom avea cateva ateliere recreative impreuna cu Outdoor360REDU si Impletim Povesti Colorate, vom face Yoga cu Alice Rosentzweig si Ioana Zamfir va fi prezenta pentru a va face tatuaje temporare cu Jagua.

Ne vor dansa, de la pranz pana-n zori: Leonte GeorgeCel VisatorTini ShikuminiCristian, Scuffle (Stefan Juravle), Kidamn (Alexandru), Dobrica (Mihai Dobre de la Suie Paparude), Dodo, Alien (Adrian Tincu) si Enka (Adrian Nk).

Intrarea costa 8 lei daca luati bratarile pana vineri de la Acaju si 15 lei in ziua evenimentului. Plus, cine isi cumpara dinainte, primeste si o insigna simpatica foc.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina evenimentului.

Articol scris de Comunicat de presa | Mar, 16/08/2016 - 16:11
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa