eveniment
Data: 
11 May 2013 - 22:00
Loc: 
Teatru Fix
Bilet: 
10.00
stats
Adresa: 
Cuza Voda nr. 10 (subsol)

3 ani de Beat Poetry

Va vine sau nu sa credeti, au trecut deja 3 ani de cand s-a nascut evenimentul Beat Poetry. Dupa ce au celebrat 2 ani la Aroneanu, de data asta initiatorii ne invita sa sarbatorim impreuna la Teatru Fix. Astfel, sambata, 11 mai, de la ora 22:00, vom avea parte de o experienta colectiva cu hard beats, raving psyche sounds, thug jazz, riot funk, si dub / electronica, alaturi de invitatii speciali veniti din Bucuresti: Fanas si Grigo.

Pe 1 mai 2010 se nastea in Brain evenimentul care a ajuns sa desemneze nu doar un grup, ci o stare de spirit: Beat Poetry. Organizatorii, care isi spun the Crew (adica Scuffle, Kidamn, SPDY si fKy), au pus bazele unei seri care "nu tine seama de labels (etichete), care ignora orice fel de industrie si care imbratiseaza exprimarea libera, de orice fel ar fi ea, atat timp cat este pozitiva".

Fanas, pe numele lui adevarat Stefan, a mostenit porecla de la mama lui, “o poeta si scriitoare cum rar citesti”. Nascut si crescut in Tulcea, Stefan a ascultat primele casete cu rap pe la 11, 12 ani – din intamplare. Inspirat din hiphop-ul anilor 90, piesele lui Fanas includ sample-uri de voce din Liiceanu (pe Moartea lui Noica) si Andrei Plesu (You are now in a Beatehas state of Mind).

Grigo s-a nascut in Tulcea, dupa care s-a mutat in Galati si apoi Bucuresti. Anul trecut a intrat pe scena breakbeat/ dubstep, participand la diverse petreceri organizate de Basewise Crew. In prezent face parte din proiectul CHRONIC alaturi de Tecko Starr. Impreuna cu DOC (CTC) a scos in 2011 "RAPCAPITULARE", iar in 2012 "TRAILER", alaturi de acelasi DOC, powered by PORC wear. Totodata, Grigo este implicat intr-un alt proiect alaturi de Fanas.

Intrarea costa 10 lei pana in ora 22:00 si 15 dupa ora 23:30.

Resurse
Video: 

Fanas - live session

Fanas - live session

Mecanique - You definitely know our names (Fanas ft. Dj Grigo)

Mecanique - You definitely know our names (Fanas ft. Dj Grigo)
Articol scris de George Plesu | Joi, 09/05/2013 - 20:48
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului george