eveniment
Data: 
1 Jul 2009 - 20:00
Loc: 
Casa de Cultura a Studentilor
stats

Ultima intalnire a CineFanilor

Ultima intalnire a CineFanilor va fi un moment in memoriam dedicat regizorului Catalin Cocris, la Casa de Cultura a Studentilor, miercuri 1 iulie, incepand cu ora 17:00.

Vara vine cu sesiuni terminate, cu  o vacanta bine-meritata si planuri marete de concediu, dar si cu sfarsitul unor evenimente ce au  mentinut viu spiritul iubitorilor de film intr-un mod constant, contribuind substantial la diversitatea activitatilor culturale din Iasi.  In aceasta saptamana Programul CineFan din cadrul Festivalului International de Film de la Iasi ajunge la final, a 14-a editie fiind dedicata proiectarii unei serii de scurt-metraje regizate de regretatul Catalin Cocris.

Invitand personalitati cu nume in cinematografia tanara romaneasca, precum Iulia Rugina, Adina Pintilie, Igor Cobileanski, Corneliu Porumboiu si multi altii, CineFan este un proiect ambitios ce a dus pana la capat ceea ce si-a propus  initial:  fiind  dedicat cineamatorilor, de orice varsta ar fi ei, CineFan a vrut  sa formeze si sa readuca publicul in salile de cinema cu ajutorul unor evenimente care sa gazduiasca atat filme foarte bune cat si invitati cat mai interesanti care sa “explice” pasii nasterii unui film, a unei povesti. 

Totul se datoreaza unei echipe care a stat in spatele acestor intalniri, formata din Ciprian Alexandrescu (regizor, presedintele Festivalului IIFF) Emanuel Lazarescu (jurnalist, directorul Festivalului IIFF, project manager) si Vlad Gliga (director executiv program CineFAN),

"Va multumim tuturor pentru sustinerea acestui Program CineFan desfasurat in perioada 1 aprilie - 1 iulie in Iasi si va asteptam la Festivalul International de Film de la Iasi, Prima Editie ce se va desfasura intre 25 septembrie"

Articol scris de Alexandru Andronic | Mar, 30/06/2009 - 16:43
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului admin

Comentarii

:)) cum l-au invitat pe C.Nemescu?Omul e mort de aproape 3 ani. " Prima Editie ce se va desfasura intre 25 septembrie"...intre? Halal jurnalism.
Saracul Cristian Nemescu... Invitat poate doar cu spiritul...
Pai oamenii sunt deschisi la minte...ei au bun gust in gandire si libertate (dusa la extrem) in atitudini....
Multumim pentru observatii, pe viitor vom acorda mai multa atentie surselor noastre de informare şi vom fi mai exigenti cu noi insine la redactarea textelor. Va rugam frumos ca pe viitor sa postati comentarii cu adrese valide de email pentru a sti cu cine vorbim.
bun,bun. Da' ultima fraza tot neincheiata e.Poate da-ti un copy/paste care sa lamureasca lumea. Am o mica curiozitate,gafa vis-a-vis de C.Nemescu e de la voi sau de la onorabilii organizatori IIFF.Am lasat si adresa valida de mail,puteti sa-mi raspundeti acolo.
Imi cer scuze, in articolul de mai sus am vrut sa trec in revista numele mari vizate pentru intalnirile marca CineFan. A fost greseala mea ca nu am verificat inca o data toate evenimentele Cinefan, si imi asum "gafa" C. Nemescu.
@ass. ai facut o buna observatie despre continut, dar in ce hal! (pardon, forma!). in msj din 2.07., da-ti o nota pentru gramatica! sau mai bine, scuzati, dati-va! am scris asta vizavi de "da-ti un copy" si "vis-a-vis". a se slabi!