eveniment
Data: 
21 Mar 2018 - 20:00
23 Mar 2018 - 20:00
Loc: 
Cinema Ateneu
Bilet: 
12.00
stats
Adresa: 
Piata Chirila

N-ai fost niciodata aici (You were never really here)

O experienta viscerala fabricata perfect”, dupa cum spunea Joaquin Pheonix la una dintre avanpremierele filmului in Europa. “N-ai fost niciodata aici”, in regia lui Lynne Ramsay, ajunge saptamina aceasta si in Iasi, la Ateneul din Iasi si se vede marti, 21 martie, de la ora 20 si vineri, 23 martie, de la aceeasi ora. Biletele sunt puse in vanzare la pretul unic de 12 lei si pot fi achizitionate si on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro.

Pelicula „N-ai fost niciodata aici”, bazata pe romanul lui Jonathan Ames, a primit doua premii la Cannes 2017, printre care premiul pentru Cel mai bun scenariu, Lynne Ramsay si pentru interpretare masculina, Joaquin Pheonix, dar si o nominalizare pentru premiul Palme d’Or

Filmul prezinta povestea lui Joe (Joaquin Pheonix), un veteran de razboi care lucreaza pentru diverse persoane influente pentru a gasi persoane disparute. Examinarea minutioasa a suferintelor personajului este cheia intregului film, care aduce in discutie nu numai problema veteranilor care se confrunta cu probleme fizice si psihice majore dupa incheierea razboiului, dar si a copiilor abuzati, a traficului de copii, a coruptiei, dar si a marginalizarii celor care nu reusesc sa se adapteze la noua societate de consum, in care indivizii isi pierd individualitatea si devin simple obiecte sau unelte.

Resurse
Video: 

N-ai fost niciodata aici [trailer]

N-ai fost niciodata aici [trailer]
Articol scris de Comunicat de presa | Dum, 18/03/2018 - 23:16
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa