eveniment
Data: 
22 Jun 2013 - 16:00 - 25 Jun 2013 - 17:00
Loc: 
Arthouse Central
stats
Adresa: 
Moldova Mall, etajul 6

L'enfant sau De-a mama si de-a tata

La Arthouse Central, din nou, o capodopera! L'enfant poarta semnatura fratilor Dardenne si a fost distins cu Palme d'Or in 2005. Aceasta poveste despre tinerete si iubire, zdrobite sub greutatea realitatii, poate fi vazuta acum sambata 22 iunie, la ora 16.00 si marti 25 iunie, la ora 17.00. Intrarea este libera.

Sinopsis: Sonia si Bruno sunt prea tineri pentru a renunța la iubire. Maturizarea, insa, vine mult mai repede decat ar fi crezut, odata cu nasterea unui copil nedorit. Dragostea devine cearta, ura si o nepotrivire uriasa.

Pe scurt, un film cutremurator de simplu si complex. Cu o poveste puternica in nucleu, L'enfant este mai mult o traire. Caci frumusetea filmului consta tocmai in revolta pe care o trezeste privitorului. Il vom privi cu pumnii stransi, acuzand mental deciziile pe care le vor lua cei doi tineri, dorindu-ne sa intram in mijlocul actiunii.

De fapt, la capitolul excelenta intra perfect cele doua personaje centrale. Bruno este un tanar care refuza sa creasca si care se zbate intre libertatea pe care si-o doreste si dragostea pe care nu o poate intelege. Sonia, o tanara mama, care se loveste brusc de realitate si care cunoaste sentimente si trairi pe care nu le-ar fi banuit niciodata. Cei doi se impletesc intr-un exercitiu de infantilism, un joc de-a mama si de-a tata, care se poate termina tragic.

Resurse
Video: 

L'enfant trailer

L'enfant trailer
Articol scris de Adriana Zavoi | Vin, 21/06/2013 - 14:23
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului adriana.zavoi