articol
stats

Esti acolo?

Da. Am fost acolo, adica in cinematograful Victoria, unde a rulat pelicula "Buna! Ce faci?", sub privirile unui public extrem de eterogen. Inainte de a va povesti despre experienta din aceasta seara, tin sa mentionez ca titlul e de fapt una din replicile Gabrielei, unul din personajele principale.

Tudor Reu, producatorul filmului, a pasit destul de timid pe scena. Si-a miscat capul de doua ori de la stanga la dreapta si a zambit larg. Da, ati inteles corect. Sentimentul care il incerca era unul de bucurie. In fata unei sali pline nici nu poti reactiona altminteri.

Dupa un intro modest, cum numai unui producator mandru de ce a realizat i se cuvine, publicul s-a asezat comod pe scaune si a tacut. Nu pentru mult timp, caci scena care se derula ne-a facut sa izbucnim intr-un ras lipsit de orice retineri. Nici ca se putea altfel, avand in vedere ca situatia era nitel cam compromitatoare pentru Vladimir, baiatul familiei. Tocmai ce se afla intr-o ipostaza cunoscuta (teoretic) doar de cei cu + 18 ani. Replica mamei: "Nu mi-o prezinti pe prietena ta?" a fost primul moment hazliu.

Au urmat nenumarate astfel de situatii, toate cu replici demne de a fi scrise intr-un carnetel. Erau atat de bine strecurate in poveste, iar personajele le rosteau atat de natural, incat n-aveai cum sa ramai plat. Ba chiar ar fi fost bizar, avand in vedere ca am asistat la o comedie, una romaneasca, cu un umor pe masura.

Refuz sa va ofer vreun sinopsis sau alte asemenea informatii. In schimb, va indemn, va recomand, ba chiar v-as ruga sa mergeti sa vedeti "Buna! Ce faci?". E o productie pe care publicul iesean a primit-o cu bratele deschise si cu siguranta nu regreta asta. Sunt sigura ca succesul comediei din aceasta seara nu se datoreaza doar faptului ca fost o premiera.

Il puteti viziona sau chiar revedea pana pe 10 martie. Va garantez ca veti rade sanatos si ca veti intelege mai bine ce poate insemna o astfel de replica, rostita cu fermitate: "Eu stiu ce spui si atunci cand taci".

A bientot, "Buna! Ce faci?"

photo via

Resurse
Video: 

Trailer

Trailer
Articol scris de Oana Filip | Vin, 04/03/2011 - 22:16
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului oana

Comentarii

multa valva in jurul filmului, abia astept sa il vad...
Replica exacta e: "Sa nu crezi ca nu stiu despre ce taci atunci cind taci". Multumim oricum, pentru vorbele generoase.
Replica Oanei Filip e buna si ea :))! a bientot, donc ? sa nu uitati sa ne anuntati, poate atunci ajung si eu sa-l vad ... merci pt cronicutza !