eveniment
Data: 
4 Mar 2011 - 21:00 - 23:00
Loc: 
Cinema Victoria
stats
Adresa: 
Piata Unirii 5
Telefon: 
0232 / 268012

Buna! Ce faci?

Desi afectata de criza, ultima editie a Festivalului de Film International de la Iasi a adus in cinematografe productii foarte bune. Dovada in acest sens e faptul ca publicul doreste redifuzarea unor pelicule din toamna. Printre cereri se numara si filmul "Buna! Ce faci?", care a stranit o avalansa de aplauze si comentarii pozitive.

Lungmetrajul de debut al lui Alexandru Maftei va reveni la Iasi, in perioada 4-10 martie, in cinematograful Victoria. Vineri, il puteti viziona incepand de la ora 19.00, in cadrul premierei de gala a filmului.
Cu alte cuvinte, la sfarsitul productiei, scenarista Lia Bugnar, actorii Adrian Paduraru, Paul Diaconescu, Ana Popescu si Sabina Iaschevici, impreuna cu producatorul peliculei, vor participa alaturi de public la o sesiune deschisa de Q&A.

Subiectul comediei este centrat in jurul unui cuplu, care, dupa 20 de ani de casatorie isi da seama ca nu mai are aproape nimic in comun. Ba mai mult, descopera magia chat-urilor de pe Internet, prin intermediul retelelor de socializare:

„In antiteza cu naturalismul sumbru pentru care este bine cunoscut Noul Cinema Romanesc, comedia romantica dulce-amaruie a regizorului Alexandru Maftei, „Bună! Ce faci?", este ca o gură de aer proaspat, demonstrand ca si filmele ceva mai comerciale pot provoca revelatii emotionale. Spirituala si spusa cu stil, povestea celor doi soti casatoriti de 20 de ani care si-au pierdut de mult interesul unul pentru celalalt, devenind vulnerabili la farmecele chat-ului pe Internet, este numai buna pentru un remake". via

Nu doar ca o metoda de promovare, ci si pentru a sprijini subiectul comediei, pelicula se bucura de o pagina de Facebook, unde ofera detalii din culise.

Intrarea este deschisa publicului larg, iar costul unui bilet este la un pret obisnuit.

Vizionare placuta!

Resurse
Video: 

Dana Voicu si Ana Popescu, despre filmul "Buna! Ce faci?"

Dana Voicu si Ana Popescu, despre filmul
Articol scris de Oana Filip | Mie, 02/03/2011 - 11:33
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului oana