eveniment
Data: 
20 Aug 2011 - 15:00 - 31 Aug 2011 - 02:22
Loc: 
Galeria Tonitza
stats
Adresa: 
Lapusneanu

Stare de vis

Artista Alina-P. Mardare va invita in perioada 20 - 30 august la expozitia de grafica si pictura intitulata "Stare de vis. Albastrul Eu-rilor mele". Expozitia, gazduita de Galeria Tonitza de pe strada Lapusneanu, va avea vernisajul si dineul luni, 22 august, de la ora 19:00. Prezinta presedintele filialei UAP Iasi, Constantin Tofan.

Alina-P. Mardare pune in centrul expozitiei tema instrainarii omului contemporan de natura. Oraseanul, locuitorul cetatii transformata in metropola, a pierdut legatura cu natura. Prins intr-o avalansa continua provocata de evenimentele vietii cotidiene (cariera, indatoriri familiale, etc), bombardat informational, atat online cat si offline, acesta a uitat pur si simplu sa se bucure de clipele pe care le traieste. Copil, adolescent, tanar sau matur, omul zilelor noastre se regaseste suprasaturat de propria-i existenta, o problema la care gaseste cu greu rezolvarea.

"Un raspuns il ofer prin intermediul acestei expozitii; apeland la aceasta "Stare de vis" propun reluarea legaturii cu natura, cu universul care ne inconjoara. Aceasta reapropiere de armonia universala nu se face oricum ci prin intermediul unui sacrificiu." Alina-P. Mardare

Cum unul dintre cele mai mari sacrificii ale omului contemporan este timpul, artista si-ar dori sa va sacrificati din timpul vostru si sa primiti cu drag invitatia de a pasi in lumea ei de vis in care legatura cu natura joaca un rol primordial.

Articol scris de George Plesu | Mie, 17/08/2011 - 22:39
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului george