eveniment
Data: 
26 Nov 2008 - 18:00
Loc: 
Colegiul "Octav Bancila"
stats
Adresa: 
Cuza Voda nr. 29
Telefon: 
0232 276087

Revista de arta contemporana - Puncte, punct, puncte..., numerele 8 si 9

O initiativa laudabila a unui grup de tineri artisti care promoveaza creatiile artistilor locali. Cristalizarea intiativei o reprezinta revista de arta contemporana "Puncte, punct, puncte..." in care se regasesc creatii din diferite domenii ale artei: fotografie, pictura, grafica, performance, etc. Sprijinirea proiectelor de acest gen, care practic fac pionierat pe plan local, cred ca ar trebui sa fie un lucru de bun simt pentru cei care sunt destul de deschisi la minte pentru a vedea ca "si la noi se intampla lucruri".

Miercuri, 26 noiembrie, la ora 16:00, la Colegiul National de Arta "Octav Bancila" Iasi va avea loc prezentarea numerelor 8 "Gaura alba" si 9 "Clar obscur" ale revistei "Puncte, punct, puncte...". Evenimentul va include vernisajul unei expozitii de pictura, sculptura, video art, performance art si va fi urmat de discutii despre arta.

Aceasta miscare este sustinuta de organizatia fApt (Fabrica de Arta si Productie Teatrala) si de Primaria Municipiului Iasi prin Programul Anual de Finantare a Proiectelor din Domeniul Culturii Scrise pentru Anul 2008. Recunosc ca mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca cei de la primarie sustin un proiect orientat mai mult spre arta si mai putin spre comercial. Bravo lor, la mai multe!

Articol scris de Alexandru Andronic | Mar, 25/11/2008 - 23:56
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului admin