eveniment
Data: 
16 Jan 2009 - 02:00
Loc: 
Centrul Cultural Francez
stats
Adresa: 
Carol 26
Telefon: 
0232/ 267 637

Himalaya, oameni si munti sau de ce sa iesi din casa

Luna aceasta e de trecut pragul Centrului Cultural Francez pentru o expozitie de fotografie impresionanta - " Himalaya, oameni si munti " a artistului Mihai Moiceanu.

Intre 16 si 31 ianuarie, iubitorii de fotografie sau pur si simplu de frumos pot contempla cele 50 de imagini surprinse de fotograful brasovean in timpul unei expeditii in Nepal. Regatul hindus ni se dezvaluie ca spatiu al norilor, crestelor montane si al sufletelor calde. O astfel de expozitie nu putea fi doar o simpla insiruire de imagini : prin decoruri si diaporama " Himalaya in sase feluri ", cei prezenti vor fi transpusi intr-o lume fermecatoare, dezvaluita in peisaje si chipuri.

Expozitia a fost deja vernisata in cinci mari orase ale tarii - Brasov, Cluj, Craiova, Targu Mures si Sibiu. La Iasi, inaugurarea va avea loc pe 16 ianuarie in prezenta fotografului si va fi urmata a doua zi de un atelier de fotografie condus de autor.
Daca nu v-am convins, puteti admira colectiile de fotografii ale lui Mihai Moiceanu si expozitiile sale personale pe site-ul artistului. Daca da, expozitia "Himalaya, oameni si munti" poate fi privita de luni pana vineri intre orele 9.00 si 21.00 si sambata in intervalul 9.00-14.00, din 16 ianuarie.

 

 

Articol scris de Alexandru Andronic | Lun, 12/01/2009 - 22:23
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului admin

Comentarii

E cu intrare ?
Expozitia foto nu este cu intrare. cu intrare.