eveniment
Data: 
10 Dec 2010 - 20:30
Loc: 
Muzeul "Mihai Eminescu"
stats
Adresa: 
Parcul Copou Str. Bd. Carol I

Sah lui Dumnezeu

Inceputul weekendului, mai exact ziua de vineri, 10 decembrie a.c. de la ora 18:30, va fi marcat de lansarea de carte "Sah lui Dumnezeu" scrisa de Celestine Mihaela Moraru. Evenimentul va avea loc in incinta Muzeului "Mihai Eminescu" din Parcul Copou si este organizat in colaborare cu Muzeul Literaturii Romane Iasi, Societatea Culturala „Junimea’90” si Editura JUNIMEA.  

Scriitoarea Mihaela Moraru Celestine, nascuta in anul 1978 in Braila, publica primul editorial pentru Transmediaro Group - Spain, "Si no hablan de ti, no eres nadie" cu titlul: "Light - Motilitatea Organului Media".
In 2008, Mihaela Moraru publica sub pseudo-numele literar Maya, o filosofie integrala a cautarii ei divine, iar in anul urmator este invitata la "Bocancul Literar - Pariu pe prietenie", dupa lansarea romanului "Lumea de jos", colaborand apoi cu revista "Cenusa de trandafir".

Pe viitor toate publicatiile autoarei vor avea pseudo-semnatura de "Celestine". Aceasta incearca sa "blagosloveasca" cititorii sai prin increderea pe care o are in Dumnezeu, prezentand-o dintr-un alt unghi.

Evenimentul va fi prezentat de prof. univ. dr. Simona Modreanu si drd. Constantin RUSU.

Articol scris de Giorgiana Astefanei | Joi, 09/12/2010 - 01:50
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului giorgiana.astefanei