eveniment
Data: 
6 May 2009 - 14:00
Loc: 
Sala Polivalenta
stats

Primavara cartilor la Iasi

In perioada 6-10 mai 2009, sala Polivalenta din Iasi este gazda celei de-a XII-a editii a Targului International de Carte, Librex.

Evenimentul constituie un bun prilej de a reuni edituri din intreaga tara si din strainatate, difuzori de carte romaneasca si straina, distribuitori de papetarie si birotica, firme multimedia sau publicatii culturale, cat si activitati ce promoveaza cultura si schimbul de idei in domeniul literal: lansari de carte, dezbateri de specialitate, intalniri cu autori, autografe sau momente artistice.

Menit a fi punct de intalnire intre specialisti si public, de a crea o legatura intre editori-autori-critici-public cititor, Librex-ul a ajuns al doilea mare eveniment de aceasta anvergura din tara. Pe langa scopul de a stimula gustul pentru lectura sau a facilita accesul la o gama larga de carte, targul se vrea un mecanism viu de transmitere a informatiei si a cunoasterii.

Evenimentul care se va deschide miercuri, 6 mai la ora 11, este organizat de Sedcom Libris Iasi si Organizatia Patronala „Agora” a Societatilor pentru Difuzarea Tipariturilor si a altor Bunuri Culturale, impreuna cu Primaria Municipiului Iasi, in colaborare cu Prefectura Judetului Iasi, Consiliul Judetean Iasi, Muzeul Literaturii Romane, Uniunea Scriitorilor din Romania, filiala Iasi, si Directia Judeteana pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural Iasi.

Articol scris de Stefania Matei | Mar, 05/05/2009 - 13:31
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului stefania.matei

Comentarii

Pentru cei care sunt interesanti si de personaje mondene, pot da fuga azi, vineri, sa-l vada pe Gainusa si sa-i cumpere cartea. Sau sa le ia autograf bebeluselor. Eu una merg sa-mi reaprovizionez stocul de carti.