eveniment
Data: 
28 Apr 2018 - 18:00
Loc: 
Librarium Iulius Mall
stats
Adresa: 
Centrul Comercial Iulius Mall, et. 2
Telefon: 
0332 730 743

Istoria alternativă a literaturii române în benzi desenate

Sâmbătă, pe 28 aprilie, de la ora 18:00, în Librarium Iulius Mall, discutăm împreună cu unul dintre cei patru făptuitori, Luca Dinulescu, despre acest proiect nemaipomenit, despre umorul din spatele lui și despre cum îi mai stau hainele clasice literaturii române. 

"Istoria alternativă a literaturii române în benzi desenate" este un proiect semnat de Luca Dinulescu, Răzvan Bică, Dragoș Schenkel și ilustratorul Grăjdeanu Mihai Ionuț. Apărut în 2017 la Editura Univers, volumul aduce în prim plan aventurile a trei tineri scriitori puși pe fapte mari. Încercând să descopere cine a furat literatura română și s-o recupereze, cei trei bat țara-n lung și-n lat, dând nas în nas cu o mulțime de personalități ale culturii românești, reverberând ecouri din cele mai cunoscute texte ale literarurii române în contexte din ce în ce mai surprinzătoare, sporind hazul lecturii la nesfârșit.

Că sunteți fani ai benzilor desenate ori suspinați melancolici după clasicii literaturii romantici romnești, sau împărtășiți ambele pasiuni (de ce nu?), ne vedem pe 28, la o întâlnire de neratat cu Luca Dinulescu.

Articol scris de Comunicat de presa | Mie, 25/04/2018 - 08:33
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa