articol
stats

Castigatorii concursului cu numarul 3

Ne cerem scuze ca anuntam astazi castigatorii concursului "Cu ce personaj literar v-ati identificat cel mai mult?". N-a fost atat de simplu sa alegem doar 3 raspunsuri, desi ne-am ghidat dupa criteriile deja mentionate in articolul precedent: complexistatea raspunsului, originalitate si perspectiva interpretarii.

Pana sa va spunem cine isi va mai imbogati rafturile bibliotecii cu o carte, vrem sa le multumim tuturor pentru participare. Fiecare gand pe care l-ati scris acolo ne-a ajutat intr-un fel sau altul. Fie ne-au readus in atentie sentimente si stari, fie ne-au ajutat sa ne notam titlurile unor romane pe care nu le-am citit, cert e faptul ca ne-a facut mare placere sa descoperim personaje si lecturi captivante.

Revenind la podium, in ordine aleatorie, vom oferi cele 3 carti dupa cum urmeaza:
Adelheide va primi "Jucatorul" lui Dostoievski. Speram ca te provocam cu aceasta lectura si, cine stie?, poate ne scrii si o recenzie dupa ce o citesti.
Adrianei Danila ii inmanam cartea "Desertul tatarilor", de Dino Buzzati, cu aceeasi mentiune.
Alexandra T. isi va bucura privirea cu randurile ieseanului Dan Lungu, cu romanul "Cum sa uiti o femeie". Bineinteles, oportunitatea ramane valabila si de aceasta data.

Felicitari calduroase si lectura frumoasa!

(Castigatorii vor primi pe email informatii despre cum vor putea in posesia premiilor castigate)

Articol scris de Alexandru Andronic | Joi, 28/04/2011 - 15:37
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului admin